Mogelijkheden   


Geniet van uw ontspanning massage, u kunt kiezen met of zonder olie.


Ontspannings Massage       

 

Deze relaxte lichaamsmassage laat u alle stress en negativiteit totaal vergeten!

Uw spieren zullen zich ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Wij  gebruiken heerlijk geurende massage oliën en de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen elke minuten uit uw lichaam verdwijnen. Onze ontspanningsmassage zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat u beter in uw vel zit en weer opgewekt naar buiten loopt.

  Pedicure  en pedicure met zoutscrub

Maak van uw tenen iets moois, kom bij ons kijken en vertel ons u wensen.

Voet Massage


Een voetmassage, oftewel een voetreflexmassage kan een heerlijke manier zijn om het lichaam en geest te laten ontspannen. Onder je voet bevinden zich allerlei zogenaamde reflexzones ofwel: drukpunten. Die staan in verbindingen met de rest van je lichaam. Je organen, beenderen, weefsel, spieren en dergelijke.  Door bepaalde punten onder je voet te stimuleren kun je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen. Gevolg is dat de energie dan weer vrij kan stromen.

 

Een onderzoek uit 2015 op het gebied van Chinese voet massage liet zien, dat het mogelijk is de parasympatische reactie (de gevoeligheid voor rust en ontspanning) te stimuleren, waarbij de massage al binnen 10 minuten effect had. Ook de hartslag werd er aanzienlijk door verlaagd.

 

De massage is heel geschikt bij mensen die last hebben van vermoeidheid, slapeloosheid, stress en spanning,  of niet lekker in hun vel zitten.

Maar ook om gewoon even helemaal willen ontspannen en tot rust komen door het loslaten van emoties en spanningen.

 

Kortom kom gezellig bij ons langs en geniet van een geweldige massage.