Wij hopen dat u bij ons genoten hebt. Laat als u wilt een reactie achter.

Rating: 2.8888888888889 sterren
18 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jantje
7 maanden geleden

Vorige week daar voor eerst geweest wist niet wat me te wachten stond. Maar daar ben ik achter gekomen. Heb ander half uur genomen gewoon omdat ik het lekker vind. Liet alles over heen komen. Ze begon met mijn schouder om dat ik daar het meeste last heb.wat een andere masseuse met haar handen doet ,doet zij ook maar neemt dan ook haar knokkels met de massage mee .
Wat eerst een beetje pijn doet maar daar wen je aan .
Ik heb ander half uur echt liggen genieten .
Super vrouw die weet wat ze doet .kom snel weer super BEDANKT.
Liefs mij tot snel.

caroline
een jaar geleden

Tip: bel of loop even langs om een afspraak te maken. Dat gaat beter dan een afspraak verzoek via de website, die niet altijd bekeken wordt.

caroline
een jaar geleden

Mei Hao is een echte vakvrouw. Feilloos spoort ze de knooppunten en blokkades in je spieren op. Zeker geschikt voor relaxen, bij lichamelijke klachten heeft ze een goede aanpak, soms stevig en even doorbijten bij gevoelige plekken, maar het resultaat mag er zijn! Ik had een beginnende slijmbeursontsteking in mijn schouder, na 3 behandelingen weer volledige vrijheid van bewegen en de pijn vrijwel verdwenen. Mei Hao kreeg haar opleiding in China. Na vele jaren praktijkervaring daar werkt ze nu alweer 7 jaar in Nederland. Persoonlijk kijk ik als vrouw altijd even de kat uit de boom, van de buitenkant lees je niet gelijk de status en kwaliteit van een massagepraktijk. Ik kan je verzekeren dat deze praktijk echt puur gericht is op het beter maken van lichaam en geest. Ik gun haar nog veel tevreden klanten. (review november - december 2022).

Leen
2 jaar geleden

Zeer goed massahe gehad een dikke 10

Wij danken u vriendelijk